1000 Bardaklık Bakır Çay Ocağı ABGÇK1000:Yüksek kapasiteli çay üretimiyle büyük kahvelerde, yemekhanelerde, çay ocaklarında tercih edilen bu ürün, doğalgazla çalışabilir veya tüp gazla çalışabilir, standart üretimi tüplü olarak yapılmaktadır - 1000 bardaklık bakır çay ocağı satışı proje@mutfakmalzemeleri.com
En kaliteli endüstriyel çay yapma makinalarının sanayi tipi çay ocaklarının otomatik çay yapan makinelerin en ucuz fiyatlarıyla satış telefonu 0212 2370749

1000 Bardaklık Bakır Çay Ocağı

Satış fiyatı 23.820,14 TL
İndirim
Açıklama

1000 Bardaklık Bakır Çay Ocağı ABGÇK1000

 * Bakır işlemeli kaplama Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
 * Yandan kahve gözlü
 * LPG tüp gaz veya doğalgazla çalışır
 * Az yakar, yakıtta cimridir Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
 * Yanma esnasında ısıyı suya daha rahat iletmesi için özel tertibatlıdır
 * Kesenizin dostudur
 * Bu sitedeki bütün ürünler gibi 2 yıl garantilidir Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Arızalı Böyle bir çay kazanınız varsa Tamiri Bakımı Servisi veya Doğalgaz Dönüşümü İçin Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

1000 Bardaklık Bakır Çay Ocağı ABGÇK1000:Gazla çalışan kahveci ocağı bölümündeki bu ürün; sıcaklık kaybını önleyen izolasyonlu tasarımıyla düşük gaz sarfiyatıyla enerji tasarrufu sağladığından işletme maliyeti gayet düşük fiyatlıdır. Bünyesindeki su filtresiyle içerisinde demlenen çayın tadı bozulmaz, müşterileriniz demlediğiniz çayın tadına doyamaz - 1000 bardaklık bakır çay ocağı satışı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.